Avís Legal

En compliment del que estableix la Llei 34/2002 de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI), s’informa dels següents aspectes legals: Per a qualsevol aclariment sobre les presents condicions generals o qualsevol altre aspecte, té a la seva disposició les següents adreces: Responsable del web: Carreres i Associats Gestora en Immobiliària i Medi Ambient (a continuació CAGIMA, S.L.) Domicili de Contacte: Camí Vell d’Almoster, Parcel·la 55, finca núm 6044, 43470 – La Selva de Camp, TARRAGONA (TARRAGONA) Dades Fiscals: N.I.F. B43655281

D’acord amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic l’informem que l’autorització per a l’enviament de comunicacions comercials per correu electrònic pot ser revocada en qualsevol moment. Per donar-se de baixa envieu una carta a l’adreça esmentada.

 

COMPROMÍS DE L’USUARI

L’usuari es compromet a utilitzar el portal acord amb el que estableix aquest avís legal.

L’usuari es compromet a no utilitzar el portal o els seus serveis i continguts de forma contrària al disposat per la legislació vigent que sigui d’aplicació.

CAGIMA, S.L. es reserva el dret a no concedir accés a serveis i continguts del portal quan així ho estimi segons la seva Política Comercial.

CAGIMA, S.L. d’acord amb el que preveu la LSSICE suprimirà o inutilitzarà aquells enllaços a continguts o directoris o instruments de recerca en el cas que l’activitat o informació a la qual remeten és il·lícita o lesionin béns o drets de tercers susceptibles d’indemnització. Per remetre qualsevol informació en aquest sentit es podrà enviar una carta a l’adreça esmentada.

 

 

RESPONSABILITAT

Qui utilitza aquest lloc web, ho fa sota la seva pròpia responsabilitat. L’usuari d’aquesta pàgina web, mitjançant el seu accés a la mateixa, s’obliga a utilitzar-la de manera plenament conforme amb les lleis i els usos del tràfic i respondrà, enfront de CAGIMA, S.L. i / o enfront de tercers, de qualsevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

CAGIMA, S.L. no serà responsable dels danys derivats de la utilització d’aquest lloc web, ni de qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

L’autor d’aquest lloc web tampoc es fa responsable dels danys informàtics o d’altre tipus que pogués ocasionar a l’usuari visitant l’accés als continguts d’aquest lloc. Per això, CAGIMA, S.L. no garanteix l’absència de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari d’aquest lloc web. En conseqüència, CAGIMA, S.L. no respon pels danys i perjudicis que aquests elements poguessin ocasionar a l’usuari o a tercers.

Serà responsabilitat de l’usuari el no utilitzar el web, els seus continguts i els seus mitjans informàtics i de comunicacions, per a fins il·lícits o contraris a la llei, a l’ordre públic, a la moral i als bons costums, incloses les violacions de drets de propietat intel·lectual o industrial, o protegits per el secret comercial; a l’efecte anteriors, s’informa que els continguts i informacions del web, inclosos logotips, denominacions i marques, i els programes i bases de dades a les quals s’accedeix a o des del web, pertanyen a CAGIMA, S.L. o als seus titulars legals, no autoritzant-se als visitants a copiar-los, modificar-los, reenviar, distribuir-los o fer-los servir per a una finalitat diferent que la simple consulta o lectura.

CAGIMA, S.L. declina tota responsabilitat en cas que l’accés o les visites al seu web es vegin impossibilitades o dificultades a causa d’una interrupció o defectuosa prestació del subministrament elèctric, telefònic o d’altres proveïdors de telecomunicacions aliens a CAGIMA, S.L. o en cas de produir-se conflictes socials o altres supòsits de força major, o qualsevol actuació d’un tercer, inclosos els requeriments o ordres administratives o judicials, sabotatges o saturacions, intencionades o no.

 

CAGIMA, S.L. declina igualment tota responsabilitat derivada dels danys i perjudicis que pogués patir el visitant en els seus mitjans informàtics o telemàtics a conseqüència de la producció de qualsevol de les circumstàncies o fets descrits en l’apartat anterior.

CAGIMA, S.L. no garanteix que els continguts, informacions i enllaços (en relació amb els quals, la seva inclusió a la web no suposa recomanació ni assumpció per part de CAGIMA, SL), que siguin accessibles a o des del seu web, estiguin complets i lliure d’errors i actualitzats en tot moment, pel que declina tota responsabilitat pels danys i perjudicis que sofreixi l’usuari a conseqüència de l’ús d’aquests continguts, informacions o enllaços per a qualsevol fi, inclosos els danys immaterials que es produeixin, com el perjudici comercial o de explotació o el lucre cessant per pèrdua d’operacions comercials; CAGIMA, S.L. es reserva el dret de modificar, de conformitat amb els seus propis criteris professionals, els continguts, informacions i enllaços de la seva web.

CAGIMA, S.L. autoritza l’establiment d’enllaços entre altres webs i la seva, sempre que es respectin les següents condicions:

 

  • que no es creï la impressió que hi ha una inexistent relació o vinculació comercial, incloses les relacions de distribució, agència o concessió, entre CAGIMA, S.L. i els titulars, responsables o anunciants en la web des de la qual es crea l’enllaç.
  • que no es creï la impressió que els continguts o web de CAGIMA, S.L. pertanyin o hagin estat dissenyats pels titulars, responsables o anunciants en la web des de la qual s’estableix l’enllaç.
  • que no s’ofereixi una imatge de CAGIMA, S.L. o dels seus productes, que resulti distorsionada, hilarant, perjudicial, difamant o equivocada.
  • que l’enllaç no s’estableixi des d’una web els continguts resultin contraris a la llei, a la moral i a l’ordre públic, incloses aquelles en què s’inclogui contingut pornogràfic, xenòfob, violent, delictiu o il·lícit.